Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Gitarist og multiinstrumentalist, som i dag driver eget lydstudio, egen plate-label, egen konsertserie samt import av cymbaler.

Tønnesen startet sitt musikalske løp i band i Hinna/Vaulen-distriktet på syttitallet, men kom med som gitarist i Sky Sing i 197x. Dette kor-orkesteret utviklet seg til å bli et eget band under navnet Madlaveien, som St. Georges og Keryx hadde gjort før dem.

På midten av åttitallet startet Tønnesen The Well sammen med blant andre Tormod Eikill. De startet samtidig platelabelen aaron records. Da bandet ble oppløst, etablerte Tønnesen Klepp lydstudio på Storhaug i Klepp. Her fortsatte han å spille inn og gi ut plater på aaron-labelen. Også band og artister med andre kontrakter har i alle år leid seg inn hos Tønnesen. Blant artistene som har besøkt studioet er Tønes, Olav Larsen & the Alabama Rodeo Stars, Jærrock, Svenssen og Pawnshop. I tillegg til å være tekniker, bidrar han ofte også som musiker og produsent på innspillingene.

De siste årene har Tønnesen gjort seg kjent gjennom å starte og drive konsertserien Fullmånekveldane i Klepp gjennom sin stilling i Klepp Kommune. I tillegg driver han import og salg av blant annet cymbaler gjennom firmaet Aaron Import.

Som musiker er han fremdeles aktiv i soulbandet Madlaveien, irskinspirerte Sinclair & The Rovers og viseprosjektet Lappeteppe, i tillegg til studiojobbingen og konsertarrangementene. Han har dessuten vært medlem av zydecobandet Zydeco Supply og bluegrassorkesteret The Fretclimbers de senere år.