Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

En duo bestående av Anders Hana og Kjetil Møster.

Med Anders og Kjetils elektroakustiske samkvem mellom sine gitarer og saxofoner, resulterte unnfangelsen garantert i spontanaborterte lydmonstre du aldri ville tro to slike svigermorstekkere kunne få til. De spilte mye sammen i noen perioder, i trio med Raymond Strid, i kvartett med Paal Nilssen-Love og Ingebrigt Håker Flaten, og fast i Ultralyd med Kjetil Brandsdal og Morten J. Olsen.

Anders Hana-gitar,trommer, vokal (Noxagt/Ultralyd/MoHa!) burde nå være ett kjent navn for de fleste. Med bakgrunn fra rock har han sammen med gitaren sin sneket seg inn gjennom bakdøren og feedbacket seg inn i alle fri-jazz hjertene der ute. Solo balanserer Hana mellom de skjøre detaljene til enorme lydvegger. Rocken er den nye fri-jazzen og støyen er den nye punken, eller hvordan det nå enn var.

Kjetil Møster-saxofoner, klarinett, synth, perkusjon.Ble kåret til ³International Jazz Talent of the Year², og s har ellers vært involvert i The Core, Zanussi Five, Trinity, MZN3, King Midas, Datarock og var med i både Chick Corea og Pat Metheny-prosjektene til Trondheim Jazzorkester.
N-Collective

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙