Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

MoHa! – Anders Hana og Morten J. Olsen – representerer den mer spillende delen av norske bråkmakere, de med frijazzen i bakspeilet og hardcore, industri og metall i horisonten.

MoHa! Spiller relativt høy musikk influert av usannsynlig varierte kilder. Det kan resultere i hva som helst. Noen sier at duoen driver med sonisk splatter. Andre sier at musikken høres ut som en samtale man har med sin altfor fulle kamerat i en klubb, om hvor mye kulere alt ert i 180km/t. Bare det at kameraten din er R2D2 (roboten fra Star Wars), som får deg til å undre på om noe har blitt puttet i drinken din. Dere stil har også blitt beskrevet som postrock utenfor allfarvei, introer, riff og melodier som på et stadium kan ha vært konvensjonelle i den klassiske rockens forstand, men som knuses i småbiter og bygges opp som et fantasifullt Lego-monster og sendes avgårde i geriljastil, korte angrep av penetrerende energi og spilleglede.

Bandet består av to karer fra Stavanger, som har hatt residens i Berlin: Morten J. Olsen på trommer / prosesserte trommer, og Anders Hana på gitar/ tangenter.

Se også:

Bjergsted Jazzkvintett Kriminelle DredongerSlim Box,/ 8 baller og 1 ballerina Circulasione Totale OrchestraBride of the Ghouls,Selome, Flesh DispencerAmy Sexton, Morthana, Ultralyd, Noxagt, Hakj, Chief, A Diet of Worms, Athana, Destination, Spotpool, Volunteers, Nilssen-Love/Hana

Opplev musikken

SpotifyYoutube

Bildegalleri

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙