Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Magnar Inge Enoksen er en musiker og musikkprodusent fra Stavanger.. Han har komponert sangen «Venners nærhet» som vant Melodi Grand Prix 1989, og han var blant annet initiativtaker til veldighetssingelen «Nå e det tid» til støtte for ofrene etter flodbølgekatastrofen i Sørøst-Asia jula 2004

Enoksen vokste opp i Stavanger og har drevet med musikk hele sitt voksne liv. Han spiller piano og har skrevet en rekke låter. I 1989 skrev han og kompisen Leiv Grøtte popballaden «Venners nærhet» som vant Melodi Grand Prix 1989. Sangen ble sunget av Britt-Synnøve Johansen. Den var Norges bidrag i Eurovision Song Contest samme år, der den ble nummer 17 av 22 deltakere.

I januar 2005 tok Enoksen initiativ til å samle en rekke Rogalands-artister til å framføre singelen «Nå e det tid». Sangen lå sju uker på VG-lista med en tredjeplass som høyeste notering. Inntektene fra salget gikk til ofrene etter flodbølgekatastrofen i Asia 2. juledag 2004. Han har også vært musiker og komponist ved en rekke musikalske arrangementer i Stavanger-området, og siden 2007 har han vært et av medlemmene i Stavanger-gruppa Leif og kompisane. Han var medlem av dansebandet Atomic, Teddy & The Hots Shots (bakgrunnsband for Busserulls)

Han er butikksjef for musikkutstyrsbedriften 4sound i Stavanger.

Noen av sangene Enoksen har bidratt til:

«Torjå», komponist. Fra albumet Superhimmel med Siv Langøy (2007)
«Nå e det tid», komponist. Singel med diverse artister (2005)
«Tenn lys», komponist. Singel med Mia Gundersen (1996). Nummer 7 i Melodi Grand Prix 1996.
Timebeat, som del av gruppa Timebeat (1990)
«Venners nærhet», komponist. Fra albumet God morgen! med Britt-Synnøve Johansen (1989)
«Days of Laughter», komponist. Fra albumet Back from Wonderland med Rita Eriksen (1988)
«My Chance Tonight», komponist. Fra albumet Back from Wonderland med Rita Eriksen (1988)

Kilder