Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Psycho-Garage-A-Billy & Go-Go fra Austin, Texas og Norge.Trioen er frontet av Clem Hoot, en eksil-haugesunder.

I 2007 startet Clem Hoot (Ove Fiskaaen), tidligere kjent fra Haugesundbandet Im Nebel og Flametrick Subs,Johnny Hootrock med typisk Rockabilly line-up og stand-up nutcase Johnny Cat på trommer, samt hardhendte Mysterio Rock på kontrabass. Sammen har de fortsatt i det grisete ukristelige Flametrick-sporet, men mishandlet mer Rockabilly og krydret med horror, mexicana, country, garage, surf og Texas´ beste Burlesque og Go-Go dansere på scenen.Da ofte Go-Go danser Andrea Von Frankenstein som og er kjent Burlesque-danser i Texas.

Trommis Johnny Cat er i tillegg til Clem vokalist, og har tidligere spillt for Rock´n´Roll-legendene Bo Diddley og The Coasters (Down In Mexico), samt velkjente band som Krayolas (San Antonio) Ezra Charles (Houston) Groovy Ghoulies (Hollywood CA) og ikke minst da Flametrick Subs, mens Mysterio Rock har fortid i div skumle rock´n´roll-band som The Ghost Storys, Phantom Rockers, For Goodness Sake.

Bandet er stadig på turné i sør-vest Texas . I 2014 opptrådte de for første gang til Norge, der de holdt konserter i felleskap med Helldorado.

Opplev musikken

SpotifyYoutube