Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Humorist/artist fra Stavanger.Rune Bjerga er en av Rogalands mest populære og profilerte stand up komikere. Han har også opptrådt som visesanger, og spilt i flere band.

Bjerga er heltids komiker og har blitt et fast innslag på de etablerte stand up / revy scenene i Rogaland. Han har underholdt i hele Norge med sin stand up.Det som kjennetegner Bjerga er hans energi, sine kjappe replikker, presisjon og evnen til å kommunisere med publikum.Ikke minst de populære parodiene på Stavangerprofiler som Ole Klemetsen, Per Inge Torkelsen, Sally Nilsson m.m.Showene består også gjerne av sang og musikk.

Visene er fornøyelige, koselige og morsomme. Alle kjenner seg igjen i dem. Tekstene står i fokus og blir fremført på ‘ekta’ Stavangersk. I tillegg til egene tekster har Rune gjerne mer eller mindre benyttet kjente dikt av ‘an Ajax.

Har hatt en sologruppe, Rune Bjerga Band (RBB). Har også vært involvert i andre prosjekter som Det Blå Orkester. Spilte under ungdomsårene trommer i Tjensvollbandene Total Fish og Sudden Death. Har opptrådt som trommeslager for underholdningsgruppa Show Chow.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙