Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Signe Irene Time

Etablert/født: 1987

Signe Irene Stangborli Time har markert seg som en allsidig vokalist, komponist og improvisatør i den norske jazz /improvisasjon scenen.

Signe Irene Time har en mastergrad i utøvende musikk ved institutt for musikk og dans ved Universitetet i Stavanger, der hun studerte under folk som Elin Rosseland, Per Zanussi og Nils Henrik Asheim. Hun har opptrådt på mange av de store jazzfestivaler og klubbene i Norge, blant annet Dølajazz, Nattjazz, Kongsberg Jazzfestival og MaiJazz, der hun var en av festivalens plakatansikter i 2013.

Time har deltatt i flere prosjekter, som for eksempel kvartetten Significant Time ,kammerensemblet Song Circus, Jord og Jern, Lausdrift, Odel, Bergamask og Bjergsted Jazzensemble. Hun har jobbet med musikere som Frode Gjerstad, John Paul Inderberg og Håvard Wiik. Arbeider også tett sammen med komponisten Øyvind Dale.

Signe Irene er en konsertpromotør for StaJazz, og er medlem av styret i Stavanger Jazzforum konsertserien Blå: Trå. I 2012 organiserte hun festivalen Stavanger Improv i felleskap med Frode Gjerstad.

Hun har mottatt en rekke priser og stipender, inkludert Time Kulturskule Stipend i 2006, Time Kommunes Kulturstipend 2009 og i 2013 ved Universitetet i Stavangers musikerstipend.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙