Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Sigrun Eriksen er freelance artist, skuespiller og regissør fra Stavanger.

Eriksen startet i Rogaland Teaters Barneteater og tok siden Romerike Folkehøgskoles musikk- og teaterlinje. Siden tidlig på 80-tallet har Eriksen vært å se i ulike revyer og teaterstykker i Stavanger, Sandnes, Haugesund, Kristiansand, Oslo og på Stord. I 1986/87 var hun med på å starte revygruppa «Stavanger Revyteater» (etterfølger til Ongane i Gadå) , og hun har samarbeidet med bl.a. Pål M. Kvammen, Kristin Svensen, Pål Hjelm, Elisabeth L. Berg, Dag Schreiner, Per Inge Torkelsen, Sally Nilsson, og Grethe Kausland. Hun er også forfatter av revytekster og instruktør for revygrupper i Stavanger-distriktet.

Sigrun Eriksen har i de siste årene hatt stor suksess med jenterevyene «Justerte fruer» (2006) og «Sex og Siddisliv» (2005) i Yngvar Nummes regi. I tillegg til utallige revyer med gruppa Stavanger Revyteater (1986–2004) har hun også hatt roller i flere teaterstykker, bl.a. «Fanget på nettet» (2003) i regi av Nils Vogt.

Fra høsten 2005 til våren 2006 var Eriksen instruktør for Teaterverkstedet Ganddal som satte opp stykket «Hotell Lattergal».

Bildegalleri