Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Sverre Jensen var en av de originale fra karmøygruppa Busserulls.

Sverre Jensen var med å danne 3. Busserulls, sammen med Oddvar Andreassen og Karl Magnus Sjøen, som hadde sin scenedebut 2. juledag 1962 på Åkra idrettslag Denne juleunderholdningen ble svært godt mottatt. Showet besto av noen Chat Noir -viser som Jensen hadde fått tekster til, samt diverse «landeplager». En av dem «Tresko og busserull» ble omskrevet til lokale forhold, dermed hadde gruppen navnet sitt. Busserulls ble ofte trekkplasteret når korpsene ikke var tilgjengelige.

Sverre Jensen var også aktivt medlem i Åkra Musikkorps. Han var også ivrig deltaker i idrettslaget.. Han var kjent for å være en givende og omsorgsfull person, både i privatlivet og i sitt virke i Bergens privatbank på Åkra.Han kunne også opptre som solomusiker, eller sammen med andre. Ble vurdert som trommeslager i The Rockets, men valget falt på Karl Magnus Sjøen.

Sverre Jensen omkom under en bilulykke i 1968, kun 24 år gammel. Busserulls ble nedlagt, men gjennoppsto på 70-tallet, da med Lasse Pedersen som tredjemann.

Bildegalleri

Kilder

Haugesunds Avis

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙