Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Animal Town fra Egersund besto av en gruppe talentfulle musikere, som spilte fengende, rocka, rufsete melankolsk popmusikk.

Animal Town var inspirert av band og artister som The Beatles, Pavement. Velvet Underground, Leonard Cohen og Nick Cave. Sangtekstene kunne ha enkle temaer som å be om et glass vann i Kristiansand eller og ser på Varberg etter man kom hjem fra ferie.. Vokalist Strømstad ble beskrevet av Dalane Tidene som å ha en sceneutstråling som Bob Dylan, men den uformelle og monotone kommunikasjonen med publikum var med på å skape en meget bra opptreden.

I 2005 sendte Frode Strømstad sendte inn 4 låter han spilte inn sammen med Emil Nikolaisen (Silver, Serena -maneesh mm), til uttaket av by: larrm i Tromsø. Her ble de et av tre Rogalandsband, de andre var Årabrot og Jeremy. Her ble de beskrevet som sekstitall psykedelisk skranglepop.
I januar 2006 reiste bandet på turné sammen med San Fadyl fra The Ladybug Transistor.

Medlemmer:
Frode Strømstad-gitar, vokal
Ole Johannes Åleskjær- gitar, tangenter, vokal
Remi Christiansen-gitar, vokal
Espen Høydalsvik-trommer
Johannes Kleppe-bass

Lars Kristian Kvassheim-trommer
Steinar Omdal- bass
Øystein Aase- trommer

Se også: I was A King, Pooh the Pendrulian, Coastal Town, The No Ones, Alles in Ordnung, Bigwigs, Skjelvekommode, Rider, Seashore, Royal, Grand Union

Bildegalleri

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙