Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Atlars

Etablert/født: 1978
Virksom: 1999

Første til å rappe på siddis språket.

Rapperen Atlars fra Stavanger har vært aktiv siden 1999, Han var den første til å rappe på siddis språket, og har siden sin første ep utgivelse i 2002 med Dj veekash gitt ut div. Mixtapes og gjestet diverse plater og samlinger.

Han har mc et for Trouble Tone Sound, og gjort plater og konserter med gruppene Rub a Dubs, og Armar og Bein. Har gjort Konserter med alt fra kun en mikrofon til fullt symfoniorkester .

Ble i 2006 norgesmester i Slam Poesi, og har di siste årene turnert med Rikskonsertene og dks.(Konserter og skrivekurs.) Det har og blitt en del konferansierjobbing di siste årene, og i fjor var han å se som en av hovedrollene på Rogaland teaters kritikkerroste voksenoppsetning av jungelboken 2099.

I fjor slapp han sammen med Dj Veekash ut 12 tommeren ”veien framigjønå ” på vinyl og dropcards,dette på plateselskapet Ccap lokal.

Våren 2012 kom endelig hans første album ut (Tigerbalsam for Sjelå),produsert av Dj veekash.

Dj Veekash, opprinnelig fra Nord Frankrige, nå bosatt i Paris. Har nå vært aktiv i over femten år i Hip hop kulturen , og har etter hvert jobbet med mange Franske artister, men og fra andre europeeiske land, og USA (Koma,La Rumeur,Guru, the perverted monk,Nasme,Foudealer, buddha monk, Radix , og Atlars fra Norge som han har jobbet med i 10 år nå.

Han har deltatt i mange dj mesterskap DMC/Numark,

Og de siste årene har han turnert hele Frankrige med Scred Connection , (2009/2010) og med Roce i 2011.

Han er både Dj og Beatmaker , og spiller og ute på klubber . Han har produsert album og samleplater og div.Mix tapes i tilegg til å gjort hundrevis av forrykende liveshow.

Bildegalleri