Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Den Norske Amerikalinje

Den Norske Amerikalinjes repertoar spennes over et vidt spekter av akustisk musikk, som gammel blues, ragtime, country og nyere amerikanske låter.

Av spilleoppdrag kan nevnes sommerkonserter i Stavanger Konserthus, Egersund Visefestival, Jæren Musikkfestival, Sølvberget Kulturhus, ONS, Stavanger Viseklubb O.S.V

Bandet består av:

Frank Eriksen- Velkjent musiker fra Stavanger. Har sammen med søsteren Rita utgitt flere kritikkerroste album, vunnet Spellemannsprisen og fått flere utmerkelser. Spiller dessuten med The Tramps, Queen Bees, og Strengemusikken. Har fått ry på seg som en allsidig Roots-Blues-og Countryartist.

Kjetil Ottesen- Har vært medlem i flere band gjennom mange år. Har markert seg på mange områder innen musikklivet, som vokalist og gitarist.

Bjørn Kallevig- Har vært aktiv i Stavangers Musikkliv i en årrekke, som visesanger og medlem i band som Bernad Jenkins og Smalhans. Bidratt som låtskriver og tekstforfatter for Eriksen, Leif og Kompisane, Vamp og Sigvart Dagsland.

Den Norske Amerikalinje opptrer gjerne som trio, men hyrer også inn ekstra mannskap hvis anløpsforholdene krever det.

Arne Skage- Egentlig fast medlem i Reidar Larsens bluesband, men tar gjerne en tur med DNA hvis han blir hyret inn. Spiller de fleste gitartyper det går an å få vellyd ut av, som National Steel, Oahu, Pedal Steel O.L.

Ole Zweidorff- Overlegen fra Akutten, som faktisk var ganske «overlegen» både på fele, gitar og vokal. Tok hyre som skipsmusiker og sjømannslege mellom andre spilleoppdrag og pasienter.