Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Stavanger-band som spilte rock, R&B og soul. Musikerne i bandet hadde sin bakgrunn i sentrale Stavanger-gurpper som Nurk Twins og Bernad Jenkins

Bandet ble startet ca. 1983 og besto stort sett av folk fra da oppløste Nurk Twins og Bernad Jenkins. I starten var bandet et slags husband for Storhaug fotball der de fleste av medlemmene var med. Etterhvert spilte bandet også på byens utescener og da spesielt to trapper opp som var den store plassen på den tiden.

Sjangeren var en miks av blues ,countryrock og reggae. Dieselboys hadde ikke store ambisjonene og var et sideprosjekt for de fleste, men på sitt beste var det et band som svingte. Bandet holdt det gående til slutten av nittitallet med ulike besetninger. Siste spilling skal ha foregått under åpningen av Sandnes Bluesklubb.

Disse var med i Dieselboys gjennom bandets eksistens:
Magnar «Maggaen» Fyllingen (vokal), Jarle «Charlien» Børresen (orgel), Øystein Eldøy (trekkspill), Bjørn «Bollen» Hidle (gitar), Per Vervik (trommer), Tor Egil «Knallen» Jensen (bass), Rolf «Buddy» Oanes (trommer), Odd Stangeland (gitar)

Bildegalleri

Kilder

Magnar Fyllingen

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙