Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Føler du deg til tider som en karmosinrød konge, en drepende dronning, eller kanskje noe så avansert som et menneske? Stavangerbandet Full Rock Basar har lydsporet til ditt liv!

Full Rock Basar ble etablert i 2006 av Rudi Bjørknes Gundersen og Anders Brunvær Hauge. Konseptet utviklet seg fra et smått drømmende hjemmestudioband med tostemt sang, til et ambisiøst progfolk-band med inspirasjon hentet fra blant andre de snille progkjemper fra 1970-årene. Høsten 2009 bosatte bandet seg i Kathmandu, Nepal, i tre måneder for å spille inn albummet i de harmoniske omgivelsene til Kathmandu Jazz Conservatory. Her fikk de to nordmennene hjelp fra noen av de beste musikerne i Kathmandu til innspillingen. Albumet ble mastret ferdig av Cutting Room i Sverige.

Rudi Bjørknes Gundersen er gitarist og vokalist i bandet. Hans uskolerte, upolerte gitarspill blir slått an av skolerte, polerte fingre. Med sin lyse, klare stemme, omfavner han toner på høyde med Jon Andersons.

Anders Brunvær Hauge er pianist og vokalist i bandet. Hans skolerte, polerte pianospill blir slått an av skolerte, upolerte fingre. Med sin mørkere, klare stemme, omfavner han toner på dybde med Ivan Rebrofs.

Med blant annet Gribben, Guro Vikingstad, Finken & B, The Riverheights Sound Society, 11 Elleville, Gosenrevyen, og Solarevyen i sekken, er duoen to godt rustet til en lang musikalsk reise.

De to samarbeider om skrivingen av alle bandets sanger. Tekstene baserer seg på tidvis kryptiske koder, som omhandler alt fra gamle helter til tøyugler til hagestell til sirkus. Man kan som lytter forstå tekstene slik man selv ønsker.

Full Rock Basar slapp singelen Winter Solstice i 2020.

Medlemmer:
Anders Brunvær Hauge : Vokal , 88´s
Rudi Bjørknes Gundersen : Vokal , Gitar

2010-lineup :
Jens Borge - Bass
Gaute Granli - Gitar
Thore Warland - Trommer
Michael Røgenes : Gitar

Opplev musikken

SpotifyFacebook

Bildegalleri

Lenker

Kilder

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙