Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Mari Hauge

Etablert/født: 1985

Mari Hauge er artist og låtskriver fra Stavanger.

Med et særegent, ærlig og personlig uttrykk spiller hun melodiøs gitarbasert visepop, med tekster på norsk. Fra scenen leverer hun ekte og sterke musikalske prestasjoner, formidlet med humor og varme.

Mari har markert seg som en spennende og helstøpt artist og har gitt en rekke konserter de siste årene, bl.a. med Stavanger symfoniorkester, på Stavanger visefestival, TV-aksjonen og i NRK. Sammen med i duo med Audun Skanke ga hun ut albumet Fjellstøtt i 2018, til strålende kritikker. Foruten flere egne konserter, har hun også gjort duetter med artister som Trygve Skaug, Thomas Dybdahl, Magnet, Hanne Vasshus, Olav Larsen, Odd Erik Ognedal (Elle Melle) og Espen Hana.

De siste årene har Mari fokusert på solokarrieren og slapp nylig EPen Komme den dagen og singelen Ukjenna, som ble listet på NRK. Hun opptrer regelmessig og gjør både akustiske solokonserter og konserter med fullt band.. Fast besetning er John Morten Storflor (tangenter), Bjor Bohne (gitar), Øyvind Grong (bass) og Jørgen Helliesen (trommer).

Våren 2023 er hun aktuell på scenen med en akustisk huskonsertserie, liveshow med humorgruppa Fnisekompaniet og albumslipp i mai,

Opplev musikken

SpotifyYoutubeFacebookInstagram

Kilder