Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

The Mute – A Silent Love Story Først i verden med en kombinasjon av teater og animasjon, fortalt gjennom musikk av Janove Ottesen, uten ord ved Christian Eriksen og med SSO på podiet.

The Mute er symfonisk stumteater og en estetisk og visuell opplevelse. Vi møter en eldre mann med en historie å fortelle. En kjærlighetshistorie. Hans og hennes. Sammen viser de minner fra et levd kjærlighetsliv. Om savn, anger, lengsel, håp og glede.

Janove Ottesen har komponert og arrangert sitt første symfoniske verk, Christian Eriksen står for manus og mannlig hovedrolle. Musikken fremføres av Stavanger Symfoniorkester med Janove Ottesen på piano.

«Imponerende, originalt og rørende» skrev Aftenbladets anmelder om The Mute. "Stor originalitet og godt spill" skrev juryen i sin begrunnelse for hvorfor The Mute vant Heddaprisen for Årets forestilling.

The Mute ble avduket for 7000 publikummere fordelt på syv utsolgte forestillinger i Stavanger konserthus i mars 2019. I juni samme år mottok The Mute Heddaprisen for Årets forestilling og for Beste scenografi/kostymedesign.

Om The Mute:
I 2015 inviterte Stavanger Symfoniorkester Christian Eriksen og Janove Ottesen til et unikt samarbeid. De ble utfordret til å skrive en symfonisk stumforestilling. Fredag 29. mars 2019 var det premiere på The Mute i Stavanger konserthus. Forestillingen solgte syv fulle hus og 7000 publikummere sikret seg billette

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙