Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Christian Eriksen er en humorist, musiker, komponist og skuespiller fra Stavanger.

Eriksen har vært med i kabaretgruppa Dozerne siden 1999, og i fem show sammen med de Gustne Herrene Hans Morten Hansen og Hans Petter Jørgensen. Videre har han vært med i gruppa Trio m/forfall sammen med Hans Petter Jørgensen.

Siden julen 2002 har han vært sangskriver, musiker, arrangør og skuespiller i Barnas store julerevy, en familieforestilling som spilles i Sola kulturhus. Her er Christian Eriksen selveste Mr. Caboom. Det skrives ny forestilling og ny musikk hvert år, og de høster svært gode kritikker.

Eriksen er også en av drivkreftene bak Norges Philharminiske Orkester (NphO) som har som spesialitet å spille Beethovens 5. symfoni Skjebnesymfonien som rockeband, sammen med Eigil Jansen, Ståle Strømsvold og Svein Refvem. Hans musikerkarriere involverer også De musikalske Morokokkene bestående av, foruten Eriksen, Ove Storland og Ståle StrømsvoldSingle Satelites, der Kristoffer Joner var vokalist ,Sound of Shiva og Beat Brothers .Han har ogå samarbeidet med Hans Petter Jørgensen i duoen Trio med forfall og To Gustne Herrer.

Eriksen har samabeidet med SSO og Janove Ottesen med å lage forestillingen The Mute.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙