Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

I et fylke som ellers er mest kjent for skjeggete menn med kassagitar og 45 år gamle popstjerner i for trange bukser er Angerman er betimelig og etterlengtet spark på skinnleggen.

Ofte kommer det feteste og mest overraskende musikalske resultatene som en følge av at dyktige kompiser samles i et skabbete øvingslokale uten andre ambisjoner enn å ha det gøy. Da senkes skuldrene og det kreative kollektivet kommer i fokus.

Dette var tilfellet da fem rutinerte menn i sin beste alder samlet seg i det de selv omtaler som Klepp Metal City for noen måneder siden. Med en samlet banderfaring som langt på vei overgår noe vi har sett i søndre del av Rogaland tidligere var det lett å tenke seg at resultatet kunne bli bra. Nøyaktig hvor fett det låt kom likevel som et behagelig sjokk for de som har blitt utsatt for bandets demoinnspillinger.

Lowdown, Skambankt, Dispainted, Was Arnold Retarded er noe av det bandets medlemmer har hatt på cv-en fra før. Med Angerman tar de rutinen fra tidligere prosjekter med seg inn i et blytungt metalkollektiv og evner å tilføre låtene en rå nerve og melodisk friskhet som har vært et savn innen denne typen råkkanroll i Norge. Det plukkes og stjeles raffinert fra det beste av tyngre rock fra 70-tallet, via grunsjen og fram til dagens metalscene. Et pottetett komp, massive gitarvegger og imponerende rå vokal gjør dette bandet til noe av det mest spennende i nyere norsk rock.

I 2012 fikk Angerman platekontrakt med WormHoleDeath og 21 mai 2014 kom debutalbumet 'No Tears For The Devil' på markedet i hele Europa. Plata blir også sluppet i Japan og USA til høsten 2014.

Medlemmer:

Michael Ravndal – vokal
Tom Andre Furenes – gitar
Clly Sola-bass

Tommy Grude-gitar

Stefan Køningsberg,-trommer

Tidligere:

Stian Sele – bass

Tom Erik Løe – trommer
Hans Egil Løe – gitar/kor

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙