Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Arnt Olav Klippenberg har jobbet som artist, humorist og skribent siden 1981.

Arnt Olav Klippenberg er fra den koselige sommerbyen Egersund. Det preger mye av det han fremfører eller skriver for scenen. Det er lunt, morsomt og koselig. Hvis du vil oppleve denne siden ved Klippenberg, skal du se Strandaspelet ”Klokkene i Vammelsund” som hvert år spilles på Sogndalstrand. Her fremfører folk som Sally Nilsson, Helge Jordal, Tønes og Kristian Arntsen det løgne spelet som handler om Birgitte Christene, den myndige dama som redde Sogndalstrand fra engelskmennene under Napoleon-krigene.Han startet opp med revygruppa Show Chow (tidligere Egersund Gitarklubb) , en gruppe som fortsatt holder koken.

Klippenberg har samarbeidet med alt som kan stabbe og gå av revyartister i Rogaland. Han er kanskje best kjent for sitt nære samarbeid med Kristian Valen om revyer og tv-programmer, men han har opp gjennom årene ofte vært å se på scenen sammen med kompiser som Kristian Arntsen og Gunnar Andersen.

Klippenberg har gitt ut flere bøker og har skrevet tekster for en rekke andre artister. De siste årene har han skrevet kabaret om Evert Taube,Beatles og Elvis. Visste du for eksempel at Priscilla Presleys familie kommer fra Kirkegaten i Egersund og utvandret til Amerika i 1901? Sånt blir det kabaret av!

De fleste i Rogaland kjenner Klippenberg fra hans daglige virke som journalist i Stavanger Aftenbladet. Hans faste spalte ”Fra Provinsen” kan leses hver lørdag.Han er også mye brukt som konferansier, og en dyktig debattleder.

Bildegalleri

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙