Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Jean Summers/Beaulee er artistnavnet til Londonsbaserte Mathea Salvesen fra Helleland i Egersund. Sjangeren er drømmepop, med elementer fra folk , rock og filmmusikk.

Mathea Salvesen begynte å skrive egne låter allerede i en alder av 10 år. Etter hvert som hun vokste til, kom ambisjonene om at musikken skulle bli mer enn en hobby. Flere ganger har hun stått på scenen under Egersund visefestival

Hun blir inspirert av flere sjangere. fra hardrock som Led Zeppelin til Johnny Cash, Fleetwood Mac , Lana Del Ray og ABBA. Tekstene er inspirert av hendelsene i hennes eget og andres liv. Musikken har et filmatisk preg som har bitt sammenlignet med Julee Cruise, blant annet kjent fra soundtracket til tv-serien Twin Peaks.

Hun er nå bosatt i London, i håp om å realisere drømmen. Mathea ville ha et mer internasjonalt navn. Inspirert av Marilyn Monroe og Priscilla Presleys døpenavn, ble hun Jean Beaulee. Senere ble det Jean Summers.

Jean Summers er ellers regissør/skuespiller, og har samarbeidet med venninnen Celina Skailand. De har også en musikalsk duo i Skailand & Summers.

Opplev musikken

YoutubeInstagram

Kilder

Dalane Tidene

Facebook

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙