Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Med en blanding av rock 'n' roll og psycho-rock, krydret med jazz og metal samt litt glam-speed, bedrev Metal Succers fra Randaberg musikalsk anarki.I tillegg til å blande sammen allverdens sjangere, var imagen deres å snakke om temaer som "familien i sentrum" og drikke lettmelk på scenen.

Metal Succers ble startet under en leir på Vier. Navnet deres var ment å være en parodi. Under øvingene okkuperte de Randaberg Bedehus, en gammel stivnakket misjonsambandsmann kom inn i øvingslokalet en gang og sa at "denne musikken skurre i kantane".Skurret gjorde det nok . Men framfor alt var det humor og ironi kombinert med solid rocke-følelse som gjorde Metal Succers til et band som tikket seg oppover.

Metal Succers var tidlig ute, kanskje verdens første band til å blande alle sjangere i ei suppe.Med avlagte dresser, spenner i håret og melkekartonger stående på scenen lagde bandet et solid show.De hadde godt besøkte opptredener på blant annet Mr.Jones , De Røde Sjøhus og Checkpoint Charlie.Metal Succers ble også av alle ting leid inn som danseband på Rennesøy, noe som endte i en total katastrofe der to i arrangør-styret fikk sparken. Bandet måtte til slutt spille rolige tensing-sanger, sånn de oppmøtte kunne danse kinn mot kinn. Ellers holdt de også konserter sørover i landet, og ble godt motatt i Kristiansand.

Metal Succers var friske og rene , selv om de var først i Norge til å argumenterte mot idrett på en humoristisk måte, var til og med tidligere ute enn Per Inge Torkelsen.De likte ikke skadene som idretten medførte, og det var derfor de manglet muskler.

De spilte inn demo i Staccato studio med Ola Selvær.

Besetninger:Rune Heim var orginaltrommis.Børge Fjordheim overtok som trommeslager. Stein Bjelland:gitar, tekst og koring. Ingvar Olsen:Bass. Ove Storland: Vokalist/gitar/tekst

Opplev musikken

Youtube

Bildegalleri

Kilder

Artikkel i Stavanger Aftenblad 1989.12.05

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙