Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Ole Fjetland Band

Virksom: 2012

Bittersøtt om livet og kjærligheten.Det er sterke følelser og dramatiske hendelser i tekstene til OFB. Perspektivet er hverdagen slik de fleste av oss opplever den.

Ole Fjetland band er et bandprosjekt med udgangspunkt i Ole Fjetland sine sanger, opprinnelig kalt "Ole og de". Ole var med å drive Stavanger Vise-og lyrikklubb mange år, og der tog han fram den akustiske gitaren og begynte å laga sanger i det akustiske formatet. Ole prøver å skrive låter som «sidde godt i øret» og med tekster på dialekt og melodier som gjør noe og neste gang du hører på dem.

Musikalsk fra helt nedpå viser til visepop, blandet både med sydamerikanske rytmer og elgitarbasert funkrock. Mye motstand og kontrast i klangene og arrangementene.

"Ole Fjetland band synger om det store i det små og om det verdifulle i det alminnelige" "En vond, men vakker vise med førsteklasses innpakning" "fjærlett sommerlåt om alvorlig tema" Stavanger Aftenblad Sjå mindre

Medlemmer:

Ole Fjetland - akustisk gitar og vokal.

Tormod Eikill – el- og akustisk gitar (spilt på album med artister som Keryx, Bjørn Eidsvåg, The Well, Janne Hagens Gospel Combo, pluss en del studiojobbing og masse live).

Knut Egil Kristiansen (OnkelFolke, Folkemusikkverksted, Blå los, Amtmanns Bryggeensemble, Randi Engelsvold, PercUp m/fl) på trommer

Ørjan Kjos (spilt på utgivelser av Peter Nordberg, Jørn Hoel, Calvin Bridges, mm) på bass

Tidligere medlemmer:

Karianne Arntzen – vokal og kor (vokalist og låtskriver fra Karianne Arntzen Band som har gitt ut to album på Via Music, samt kjent fra duetter med Jan Toft, Jan Eggum og Sveinar Heskestad).

Per Egil Vang – «Peggi» – perkusjon og tangenter (mangeårig dirigent for Stavanger Storband samt allsidig sessionmusiker).

Fabian Nunes Paredes – bass (spiller i ulike prosjekter, bl.a. med John Gunnar Akerø).

Gjest/session:Margrethe Lunde på kor, Vidar Kenneth Johansen på klarinett, Kjell Gudmestad på pedal steel og Torstein Obrestad på trøorgel, Anne Furubotn -kor, Silje Sandanger-kor

Opplev musikken

SpotifyYoutubeFacebook

Utgivelser

Bildegalleri

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙