Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Gunde Torp orkester

Etablert/født: 2009

Skulle man brukt ordet «superband» i Rogaland, så var dette kanskje anledningen. Startet opp som Abel/Mølster/Egdetveit/Eldøy . Denne besetningen hadde ingen kjente konserter. Med ny line-up, holder de konsert 21. desember 2023.

Morten Abel sto oppført som trommis og muligens vokalist, Morten Mølster som gitarist, Øystein Eldøy på bass og Johan Egdetveit på trekkspill.

Ideen oppsto under en smalahovemiddag med Abel, Mølster og Egdetveit. Etterhvert fikk de med seg Eldøy. Da ble det band.

Det var planlagt at de skulle spille på Vossajazz, men sjanger og stil var et åpent spørsmål. Meningen var at det skulle bli en form for populærmusikk, uten å ta hensyn til Musikkpolitiets smale vei.Det var også usikkert om at Abel skulle synge eller ikke. Prosjektet ble senere til Gunde Torp orkester.

Det har blitt annonsert at Gunde Torp Orkester holder konsert 21. desember 2023 på BlygeHarry Bandet spiller nordiske kjente/halvkjente/heilt ukjente låter ispedd litt jazz, og som legges inn i en Gunde Torp-sound.

Gunde Torp Orkester anno 2023 består av:

Johan Helgø, vokal
Sveinung Sand, bass
Morten Abel, trommer
Espen Hana, piano
Per Dybvig, kornett

Bildegalleri

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙